Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμβαση 23/2, Άλλη μια επιτυχημένη δράση, με την βοήθεια όλων!

Άλλη μια παρέμβαση μας έγινε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 23/2. 
Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στην γειτονιά της πόλης μας που συνορεύει με τον γειτονικό Δήμο Ιλίου. Παρεμβήκαμε έξω από το super market ''Σκλαβενίτης'' στη στογγυλή πλατεία (επί της οδού Ιλίου). Ενημερώσαμε και συνομιλήσαμε με εκατοντάδες συμπολίτισσες και συμοπλίτες μας. Ενημερώσαμε για την ύπαρξη της πρωτοβουλίας μας, για τις δράσεις που μέχρι τώρα έχουμε κάνει και συνομιλήσαμε ανταλλάσοντας ιδέες και δίνοντας κουράγιο ο ένας στον άλλο για να βγούε μαζί από το τούνελ της βίαιης φτωχοποίησης που ''απο τα πάνω'' μας επιβάλεται.
Παράλληλα, συνεχίζουμε αδιάκοπα την καταγραφή των νοικοκυριών της πόλης μας που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα. Δεδομένου ότι οι ανάγκες μέρα με τη μέρα αυξάνονται, όλα τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε, με την ευγενική προσφορά της καθεμιάς και του καθένα ψωνίζοντας από το υστέρημα του, τα καταγράφουμε και τα διανέμουμε στα νοικοκυριά που έχουν άμεσο πρόβλημα στην κάθε γειτονιά της πόλης μας.
Με την βοήθεια λοιπόν όλων σας, συγκεντρώσαμε ένα μεγάλο αριθμό τροφίμων. Κάθε φορά, όλο και περισσότεροι ανταποκρίνονται στα καλέσματα και τις προτροπές του "Τρένου" για την άμεση κινητοποίηση όλων ώστε κανείς να μην μείνει μόνος του σε αυτές τις δύσκολες για την κοινωνία ώρες.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους λοιπόν, γιατί με την στήριξή σας (σε τρόφιμα, ρούχα αλλά και την ηθική συμπαράσταση) αγκαλίαζετε όλο και περισσότερο την προσπάθεια του "Τρένου".  Επανερχόμαστε σύντομα λοιπόν, με νέες δράσεις και παρεμβάσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου