Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οχι στους πλειστηριασμούς !Δευτέρα 25-11-2013 στις 6:00μμ στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο

Κάλεσμα για συντονισμό κοινών δράσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς
τη Δευτέρα 25/11/2013
Στη συνάντηση της 13ης Νοεμβρίου στο θέατρο Εμπρός ομάδες κοινωνικής δικτύωσης , δομές αλληλεγγύης και πολλές και πολλοί ενδιαφερόμενοι ανέπτυξαν έναν πολύπλευρο προβληματισμό για τα ζητήματα που αφορούν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες καθώς και την επικείμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Ανταλλάχθηκαν πληροφορίες και εμπειρίες και υπήρξε κοινή διαπίστωση της αναγκαιότητας για παραπέρα συντονισμό της δράσης μας.
Τις τελευταίες μέρες, μετά από και από την έντονη παρέμβαση της τρόικας, είναι φανερό ότι οι κυβέρνηση βρίσκεται στην τελική ευθεία των δικών της κινήσεων. Το τρένο της αλληλεγγύης συμμετέχει στην πρωτοβουλία και καλεί όλους και όλες να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το θέμα την Δευτέρα 25-11-2013 στις 6:00μμ με σκοπό την άμεση από κοινού οργάνωση συγκεκριμένων δράσεων.
H συνάντηση θα γίνει στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) . όλοι μαζί μπορούμε!!!! Αν μένετε στο Καματερό ή Α.Αναργύρους και χρειάζεστε υποστήριξη ή πληροφορίες , αν κινδυνεύετε εσείς ή άλλος συμπολίτης με πληστειριασμό ελάτε σε επαφή με την ομάδα του τρένου της αλληλεγγύης κάθε Δευτέρα 19:00 - 21:00 ή Παρασκευή 12:30-14:30 , Ανάκασα , Παρθενώνος 12& Διογένους πίσω απο την εκκλησία Μυροφόρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου